2011. április 15., péntek

CLUBOK.HU


Üdvözlet

A/Az clubok.hu weboldal, domain parkoltatva van! Ezt a/az clubok.hudomaint, jelenleg egyik ügyfelünk megbízásából nálunk, a mi szervereinken "pihen". Azért javasoljuk, hogy nézz körbe mert így is értékes és kapcsolódó tartalmak lehetnek az oldalon.
Ha gondolatod, tanácsod, ötleted van a/az clubok.hu domainel kapcsolatban, vagy esetleg meg szeretnéd vásárolni, akkor írj nekünk, és mi eljutattjuk az illetékeshez. Ha további parkoló domainek érdekelnek, akkor a Linkek menüpont alatt nézz körül. Ha te is parkoltatnád nálunk a domainedet, olvasd el a Tudnivalókat .
Ez a Weboldal vagy Domain elképzelhető hogy eladó vagy kiadó
Több infoért vagy ajánlat tételért írj a kapcsolat formon, ehhez klikkelj ide:kapcsolat.clubok.hu
A tejes eladó oldal és domain listát aLinkek menüpont alatt megtalálod

Szerkesztői ajánlat

Az alábbi linkeket a szerkesztősé ajánlja a figyelmedbe:
Szeretnél ide bekerülni, és ezzel megjelenni több 400 weboldalon?Akkor írj nekünk a kapcsolat formon keresztül. Ehez klikkelj ide: Kapcsolat
Hogy miért jó ez neked? Olvass erről többet a Seo, kereső optimaliázálás oldalunkon.

Hírek Index

Ajánlott linkek

Domain parkoltatás

Ingyenes domain parkoltatás

Nem használt domaineid vannak? Mi ingyenesen fentartjuk szerverünkön. Hogy miért jó ez neked? Több okból is:
  • Az egyik fontos dolog, hogy oldaladon igényes és folyamatosan változó tartalom lesz. Vagy az admin felületen keresztül akár releváns, dinamikus vagy statikus tartalommal is feltöltheted pillanatok alatt (Ez nagyon fontos és hasznos lehet kereső optimalizálási, Seo szempontok miatt). Ezáltal a keresőkben "élő" domainként kezd el múködni. Emiatt nő az értéke a domainednek, akkor is ha nem használod, hisz az oldalt elkezdik látogatni, a keresőkben a találati listákon egyre feljebb kerül az oldal, és a page rank-je is növekszik. Ráadásul rendszerünk nem csak egy keresőre, hanem mindegyikre optimalizálva van!
  • A másik fontos dolog, hogy domaineden, a saját domain parkoltató oldaladon reklámokat helyezünk el. Ha sok domained van, vagy a domainedet sokan látogatják, akkor juatlékot fizetünk a befolyt reklámból
  • Egy harmadik lehetősg, hogy fejlett rendszerünkkel egy admin felületen keresztül, akár egy komplett kész tartalmi oldalt is létrehozhatsz, így már nem csak egy "üres" domained lesz, hanem egy működő oldalad is.
További infomrációkért javasoljuk olvasd el az alábbiakban felsorolot oldalakat, vagy vedd fel velünk a Kapcsolatot (klikk ide).

Ajánlott linkek

Hírek Origo

Ajánlat

Hírek Népszabadság

    Google Keresés

    Google


    Magunkról

    Your Soft Kft.

    A/Az clubok.hu domain egy parkoltatott domain vagy weboldal, melyet egy ügyfelünk számára, az Ő megbízásából üzemeltetünk. Ha üzenni szeretnél a tulajdonsonak, vagy nekünk, aclubok.hu domainnel kapcsolatban vagy esetleg hirdetni szeretnél, netalán te is parkoltatnál domaint, weboldalt, akkor töltsd ki a kapcsolat formot az alábbi oldalon:
    AYour Soft fő tevékenységei közé tartoznak:
    • Weboldal fejlesztés, tanácsadás, üzemeltetés
    • Portál fejlesztés, tanácsadás, üzemeltetés
    • Webshop fejlesztés, tanácsadás, üzemeltetés
    • Internet Marketing tanácsadás, szervezés, reklám foglalás
    • Seo - Kereső marketing tanácsadás
    • Egyedi WEBES és DESKTOP szoftverek fejlesztése
    • Grafikai és nyomdai munkák tervezése és elkészítése
    Több információért és a kapcsolathoz látogassa meg oldalunkat. Webdizájn.hu
    Your Soft

    Ajánlat

    Nincsenek megjegyzések: